Cruise 3.0 FP
Perämoottori Suositushinta Kampanjahinta
Torqeedo Cruise 3.0 FP 3 885 €

Cruise 3.0 FP

Perämoottori Suositushinta Kampanjahinta
Torqeedo Cruise 3.0 FP 3 885 €

Torqeedo Cruise FP –Pod-moottorit ovat irrallisella akustolla varustettavia veneen pohjaan kiinteästi kiinnitettäviä sähkömoottoreita. Luovuus ja ammattitaitoinen asennus määrittävät rajat.

Pyydä tarjous


Esittely

Cruise FP Pod on veneen pohjaan kiinteästi kiinnitettävä vetolaitemoottori. Moottori soveltuu peräsimestä ohjattavaiin veneisiin ja vaatii asennukseen ammattilaisen. 

Edistykselliset ominaisudet

Veneen pohjaan asennettava moottori säästää tilaa eikä juurikaan hidasta purjeveneen kulkuvaihtia. Käytettäessä yhdessä Torqeedon akkujen kanssa on moottori jatkuvassa GPS-yhteydessä kaukohallintalaitteen LCD-näyttöön ja pitää kuljettajan ajan tasalla mm. nopeudesta ja akkujen varaustilanteesta. Lisävarusteena saatavilla käyttötarpeen mukaiset potkurit, taittolapamallit mukaan lukien. Toimitus sisältää moottoriyksikön lisäksi GPS-yhteydellä ja LCD-näytöllä varustetun kaukohallintalaitteen ja moottorin kytkentäkaapelin sulakkeella ja päävirtakytkimellä.

Moottorin teho valitaan oman tehotapreen ja akkukapasiteetin mukaan. 

Cruise 3.0 FP on moottori on teholtaan 3 kilowattia ja vastaa perinteisissä polttomoottoreissa 6 hevosvoimaa. Cruise 3.0 FP:llä työntää vaivatta jopa kolmen tonnin painoisia veneitä.

Kapasiteetti tarpeesi mukaan

Cruise FP-moottorit varustetaan ulkoisella alkulla eli sopivan alkun voi valita oman tarpeen mukaan, joko Torqeedon tehokkailla ja kevyillä Power-akuilla tai huokeammilla mutta painavammilla lyijyakuilla. Torqeedon valikoimasta löytyy  Power 24-3500 tai  Power 48-5000 . 

Huoltovapailla Torqeedoilla on kahden vuoden takuu.

Torqeedo Cruise 3.0 FP


MOOTTORIN TIEDOT

Ottoteho
3000 W
Kokonaispaino
12,8 kg
Takuu huvikäytössä
2 vuotta
Verrattavissa polttomoottoriin
6 hv
Jännite
24 V
Integroitu akku
-
Esim. käyttö
Purjeveneissä
Sulje
Sulje