Cruise 12.0 FP
Perämoottori Suositushinta Kampanjahinta
Torqeedo Cruise 12.0 FP 9 990 €

Cruise 12.0 FP

Perämoottori Suositushinta Kampanjahinta
Torqeedo Cruise 12.0 FP 9 990 €

Torqeedo Cruise FP –Pod-moottorit ovat irrallisella akustolla varustettavia veneen pohjaan kiinteästi kiinnitettäviä sähkömoottoreita. Luovuus ja ammattitaitoinen asennus määrittävät rajat.

Pyydä tarjous


Esittely

Cruise FP Pod on veneen pohjaan kiinteästi kiinnitettävä vetolaitemoottori. Moottori soveltuu peräsimestä ohjattavaiin veneisiin ja vaatii asennukseen ammattilaisen. 

Edistykselliset ominaisudet

Veneen pohjaan asennettava moottori säästää tilaa eikä juurikaan hidasta purjeveneen kulkuvaihtia. Käytettäessä yhdessä Torqeedon akkujen kanssa on moottori jatkuvassa GPS-yhteydessä kaukohallintalaitteen LCD-näyttöön ja pitää kuljettajan ajan tasalla mm. nopeudesta ja akkujen varaustilanteesta. Lisävarusteena saatavilla käyttötarpeen mukaiset potkurit, taittolapamallit mukaan lukien. Toimitus sisältää moottoriyksikön lisäksi GPS-yhteydellä ja LCD-näytöllä varustetun kaukohallintalaitteen ja moottorin kytkentäkaapelin sulakkeella ja päävirtakytkimellä.

Moottorin teho valitaan oman tehotapreen ja akkukapasiteetin mukaan. 

Cruise 12.0 FP on moottori on teholtaan 12 kilowattia ja vastaa perinteisissä polttomoottoreissa 25 hevosvoimaa. Cruise 12.0 FP:llä työntää vaivatta jopa 12 tonnin painoisia veneitä. Cruise 12.0 FP on yhdistettävissä Torqeedon TorqLink sovellukseen, jonka kautta näet jatkuvasti ajankohtaisen datan moottoristasi.

Kapasiteetti tarpeesi mukaan

Cruise FP-moottorit varustetaan ulkoisella alkulla eli sopivan alkun voi valita oman tarpeen mukaan, joko Torqeedon tehokkailla ja kevyillä Power-akuilla tai huokeammilla mutta painavammilla lyijyakuilla. Torqeedon valikoimasta löytyy    Power 24-3500 tai    Power 48-5000 . 

Huoltovapailla Torqeedoilla on kahden vuoden takuu.

Torqeedo Cruise 12.0 FP


MOOTTORIN TIEDOT

Ottoteho
12 000 W
Kokonaispaino
33,8 kg
Takuu huvikäytössä
2 vuotta
Verrattavissa polttomoottoriin
25 hv
Jännite
48 V
Integroitu akku
-
Esim. käyttö
Purjeveneisiin
Sulje
Sulje