eTerhi-sähkövenemallisto yhdessä Torqeedon kanssa

Terhi-Saiman-Torqeedo-1103-19-1-e10

Terhi aloitti sähköveneiden valmistamisen vuonna 2006 Terhi Saiman Sunwind -mallilla, joka myöhemmin päivittyi Saiman Solar -malliksi. Terhi Saimanin lisäksi uusi mallisto koostuu tällä hetkellä Terhi 385, 440 ja 400 -malleista, jotka on varustettu 50 watin integroidulla aurinkopaneelilla ja saksalaisen Torqeedon valmistamalla akkuperä­moottorilla. Moottoreina käytetään kahta eri mallia venemallista riippuen akun kapasiteetin ja työntövoiman mukaan. Molemmissa moottoreissa on kevyt ja kestävä sekä energiatehokas lithium-ion-akku. Torqeedo on akkuperämoottoreiden edelläkävijä ja markkinajohtaja.

”Ympäristötietoiset veneenomistajat ovat jo vuosia valinneet Terhi Saiman Sunwindin tai Solarin mökilleen, mutta vasta parin viimeisen vuoden aikana myös sähköveneiden kysyntä on räjähtänyt muiden sähkökulkuvälineiden vanavedessä”, kertoo Terhin tuotepäällikkö Jussi Virtanen. Tämä osoittaa hyvin sen, kuinka Terhillä on oltu aikaa edellä ja huomioitu jo vuosia ympäristön rajalliset resurssit sekä nousevat trendit. Aurinko­energian hyödyntämisen lisäksi Terhi on 100 %:sti kierrätettävä, uppoamattoman rakenteensa ansiosta turvallinen ja soudettavuuden vuoksi terveellisiä elämäntapoja tukeva. ”Uusi mallisto tarjoaa siis kaikkea sitä mitä asiakkaat nykypäivänä veneilyssä arvostavat”, toteaa Terhin tehtaanjohtaja Jani Mäkinen.

eTerhi-sähkövenemallisto: 

eTerhi Saiman & Torqeedo Travel 603 S

Terhi Saiman on sulavalinjainen ja kevyesti kulkeva sekä soudettava vene. Aurinkopaneeli on sijoitettu veneen keskipenkille, ja paneeli voidaan kääntää penkin alle piiloon kääntämällä penkki ympäri. Penkki on säädettävissä pituussuunnassa soutajan mittojen mukaan. Veneessä on vakiovarusteena airot, keulassa lukittava säilytystila, kahdet hankainpaikat ja äyskäri. Veneen väri on vaaleanharmaa.

eTerhi 385 & Torqeedo Travel 1103 CS

Terhi 385 on tasaperäinen pienvene, jossa aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Veneessä on vakiovarusteena airot, keulassa lukittava säilytystila, kahdet hankainpaikat ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.

eTerhi 400 & Torqeedo Travel 1103 CS

Terhi 400 on vakaa ja helppokäyttöinen sähkömoottorivene, jossa aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Veneessä on vakiona lukittavat etu- ja takapenkki sekä airojen lukitusmahdollisuus, kahdet hankainpaikat, airot ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.

eTerhi 440 & Torqeedo Travel 1103 CS 

Terhi 440 on kahdella keskipenkillä varustettu tasaperäinen vene, jonka aurinkopaneeli on sijoitettu takapenkille. Taaimmainen keskipenkki on irrotettavissa ja sijoitettavissa etummaisen keskipenkin päälle, jolloin veneeseen saadaan erinomaiset tilat tavaran kuljetukseen tai kalastukseen. Taaimmainen keskipenkki on säädettävissä pituussuunnassa soutajan mittojen mukaan. Veneessä on vakiona airot, kahdet hankainpaikat, keulassa ja perässä lukittavat säilytystilat sekä airojen lukitusmahdollisuus ja äyskäri. Veneen värivaihtoehdot ovat vaaleaharmaa ja Verde. Verdessä veneen sisäkuori on vaaleanharmaa ja ulkokuori vihreä.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje